Oferta servicii de inovare

Descrierea pe scurt a tipurilor de activitati realizate

Sunt specializată în marketingul inovației — lucrez de peste 15 ani cu echipe de cercetători și companii de tehnologie pentru a-i ajuta să își prezinte produsele și serviciile oamenilor care au nevoie de ele: mediul de business, autorități publice, ONG-uri, publicul larg.

Scriu și trimit comunicate de presă despre rezultate științifice, brevete, produse și servicii inovatoare. Scriu articole de popularizare a produsului sau serviciului inovativ, precum și conținut pentru paginile web. Susțin traininguri și ofer consultanță de comunicare publică echipelor din companii. Realizez strategii de comunicare la cheie: audiențe vizate, mesaje cheie, canale de comunicare potrivite.

Prin ce considerați că vă diferențiați de concurență/de alți competitori din domeniu

Îmbin cunoașterea și înțelegrea domeniului științific cu abilități de comunicare și strategie, datorită formării duble, în domeniul fizicii și cel al comunicării. Acționez ca un „traducător” al conceptelor sofisticate și ultra-specializate într-un limbaj accesibil celor din afara domeniului.

Ce tip de servicii de cercetare/dezvoltare/inovare oferiti


Exemple de proiecte de success (implementate, in curs de implementare, entitati partenere)

Clienții mei internaționali au apărut în reviste precum The Times (UK), National Geographic, Horizon Magazine. Găsiți mai multe exemple de comunicate de presă și articole de popularizare pe site-ul meu.

Alte informații utile/observații

Cred că inovația românească este aproape inivizibilă și mi-am asumat o misiune de o a-i oferi vizibilitatea și reputația pe care o merită. Un exemplu al felului în care îmi îndeplinesc această misiune este un newsletter săptămânal despre rezultatele științifice românești: Romanian Science Digest. Puteți afla detalii despre acesta pe scidigest.ro

Informatiile contului

Tip utilizator: Prestator

CUI: 41449440

Nr. Reg. Com.: F22/ 1113/2019

CAEN principal: 7021

CAEN secundar:

Tip organizatie: Companie

E-mail: madalina@comunicarestiintifica.ro

Telefon: 0741071720

Website: https://comunicarestiintifica.ro/

Adresa: Str. M. Sturza, nr. 1, Iasi

wave-down
Acest proiect este finanțat de către programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene, Horizon 2020, prin contractul de grant nr. 824565.