Oferta servicii de inovare

Descrierea pe scurt a tipurilor de activitati realizate

CC asigura și îmbunătățește fluxul de lucru al companiilor de productie si nu numai.

CC este gandit pornind de la ideea de colaborare in companie. Astfel, know-how-ul ramane in companie, ajuta la onboarding rapid si cunostintele colective trec de la nivel de angajat la nivel de companie. Este gandit pentru a opera pe departamentele: tehnic si proiectare, productie, comercial si mentenanta utilaje.

Prin ce considerați că vă diferențiați de concurență/de alți competitori din domeniu

CC este gandit special pentru firmele romanesti de productie, in principal mici si mijlocii, ea acoperind fluxuri complexe de productie(fise tehnice, lansare in productie, estimari costuri de productie per produs, etc.) dar in acelasi timp fiind simpla de utilizat, usor de implementat si in limba romana.

Ce tip de servicii de cercetare/dezvoltare/inovare oferiti


Exemple de proiecte de success (implementate, in curs de implementare, entitati partenere)

In momentul acesta am implementat proiectul pe o firma de productie de lemn si metal, validand multe din functionalitatile dezvoltate. Totodata, am reusit sa implementam proiectul pentru o firma de servicii, ce livreaza sisteme de purificare de apa, validand astfel ca solutia poate fi si adaptata pe mai multe nevoi

Alte informații utile/observații

Softul este vandut sub forma de abonament lunar/anual, poate fi accesat de pe orice dispozitiv(desktop, tableta si mobil) fiind aplicatie web, fara limita la numarul de dispozitive.

Informatiile contului

Tip utilizator: Prestator

CUI: 44831648

Nr. Reg. Com.: J27/1102/01.09.2021

CAEN principal: 6201

CAEN secundar: 6311

Tip organizatie: Companie

E-mail: office@claritate-colaborare.ro

Telefon: +40758222204

Website: www.claritate-colaborare.ro

Adresa: Piatra-Neamt, Neamt

wave-down
Acest proiect este finanțat de către programul de cercetare și inovare al Uniunii Europene, Horizon 2020, prin contractul de grant nr. 824565.